Ден 9 - всяко хубаво нещо си има край, но пък дава път за ново начало


Ден 9 или всяко хубаво нещо си има край, за да открие път за нещо още по-хубаво предстоящо!

Неусетно дойде и краят на летен Широ Доджо лагер 2022. Днес всички участници в лагера поеха пътя към своите домове. От утре, отново сме в Широ Доджо, заредени с положителни емоции и пълни с енергия за още по-готини тренировки по карате. 

Ние - треньорите Симеон и Дарина благодарим много на всички участници в лагера. Всеки от вас е уникален, прекрасен и притежаващ много ценни качества. Надявам се, че времето заедно с нас Ви е било приятно и ще се радваме още дълго време да вървим рамо до рамо по пътя на карате и да откриваме много нови и интересни неща, да приключенстваме и да се забавляваме. За нас общуването с всеки един от Вас беше и продължава да бъде много ценно, защото Вие сте наши учители!

Благодарим и на нашите прекрасни домакини от хижа Осогово - Росен, Жени, Нели, Иван, Митко, Стефан и всички останали колеги, които за пореден път ни накараха да се чувстваме като у дома с доброто отношение, вкусната храна, уютната обстановка. 

За красотите на Осоговската планина и Кюстендилския край можем да разказваме още много, но се надяваме, че и Вие успяхте да се докоснете до част от тях, чрез разказите в нашия блог.


Довиждане и до нови срещи!

Широ Доджо тренировъчно-приключенски летен лагер с елементи на пълен айляк 2022 беше прекрасен!

Популярни публикации от този блог

Ден 7 - Награда за шампиони, вековните секвои и Сръчната работилница на Искра

Ден 6 или как далечният връх Кюнек се оказа по-близо от очакваното

Ден 8 или как планината ни показа, че с нея шега не бива